Profi szemüveg lencsék Miskolcon

 

A Szín-Optika Miskolc folyamatosan fejleszti a technológiai hátterét, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek.

Íme néhány további részlet a Szín-Optika Miskolc által használt technológiákról:

  • Szuperdigital szemvizsgálat: A Szuperdigital szemvizsgálat egy modern szemvizsgálati módszer, amely a hagyományos szemvizsgálatnál pontosabb eredményeket nyújt. A vizsgálat során a szemész egy speciális szemvizsgálati eszközt használ, amely egy nagy felbontású kamerával rögzíti a szemét. A kamera képeit egy számítógép elemzi, és a számítógép adja ki a vizsgálat eredményét.
  • Digitális szemüvegkészítés: A digitális szemüvegkészítés egy technológia, amely lehetővé teszi a szemüvegek pontosabb és gyorsabb elkészítését. A technológia során a szemüvegkészítő egy speciális számítógépes programot használ, amely a szemvizsgálat eredményei alapján tervezi meg a szemüveget. A számítógép által generált tervet egy lézersugárral vágják ki a lencsékből, így a szemüvegek pontosan illeszkednek a szeméhez.
  • BlueControl lencsék: A BlueControl lencsék olyan lencsék, amelyek segítenek megvédeni a szemet a kék fény káros hatásaitól. A kék fény egyfajta látható fény, amely a napból és a digitális eszközökből származik. A túlzott kék fény károsíthatja a szemet, és hozzájárulhat a szemfáradtsághoz, a fejfájáshoz és az alvászavarokhoz. A BlueControl lencsék szűrik a kék fényt, így védik a szemet a káros hatásoktól.
  • PhotoFusion lencsék: A PhotoFusion lencsék olyan lencsék, amelyek automatikusan sötétednek a napfényben. A lencsék speciális anyaga reagál a napfényre, és sötétedik, amikor a napfény erőssége megnő. A PhotoFusion lencsék segítenek megvédeni a szemet a káros UV-sugaraktól, és javítják a látásélességet a napfényben.
  • Antireflex bevonat: Az antireflex bevonat egy olyan bevonat, amely csökkenti a lencsékről visszaverődő fényt. A bevonat javítja a látásélességet, és csökkenti a fényvisszaverődést, ami zavaró lehet a vezetésnél vagy a számítógép használatakor.

 

modern fényszűrős divatos napszemüveg

Profi szemüveg lencsék Miskolcon

  A Szín-Optika Miskolc folyamatosan fejleszti a technológiai hátterét, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Íme néhány...